02.06.2011

pt tenul cu probleme-it really works

 Pt fetele cu vesnicele probleme legate de ten, va sfatuiesc sa incercati aceasta metoda timp de o luna, doua si o sa fiti uimite de rezultate!!!
Dupa spalare, obrazul trebuie sters cu o lotiune antiseptica;
In timpul zilei, fata va fi protejata de o crema de zi pentru tenul gras peste care se va aplica un strat subtire de pudra; nu trebuie sa folosesti fond de ten, te rog sa il inlocuiesti cu pudra!
O data pe saptamana, in loc sa te duci la cosmetica, te rog sa urmezi instructiunile (insa o data pe luna ar fi necesar un tratament professional) :
  • leaga-ti parul la spate si  lasa fruntea descoperita
  • curata obrazul perfect cu un demachiant
Unge cu o crema grasa portiunile din jurul ochilor pentru evitarea iritarii acestora si ridarea pleoapelor;
Intr-un vas cu apa clocotita, adauga un pumn de musetel, acopera-ti capul cu un prosop si stai cu fata expusa la aburi timp de 8-10 minute;
Dupa ce fata s-a inmuiat, trebuie sa iti storci punctele negre, invelind 2 degete cu tifon steril, fara a-ti folosi unghiile!!!
Stergi apoi fata cu alcool camforat sau o alta lotiune dezinfectanta, iar apoi aplici o masca calmanta, emolienta pe baza de drojdie de bere, galbenus de ou si caolin; una dintre cele mai bune masti pentru tenul acneic este cea cu ihtiol.
1 data sau de 2 ori pe saptamana se recomanda aplicarea unei creme care sa contina sulf;
Trebuie din punct de vedere alimentar sa eviti: grasimi, conserve, mezeluri, oua! Macar o luna cat iti faci un tratament intensive! Nu uita ca trebuie sa ai rabdare!!
Constipatia trebuie combatuta cu orice pret, ea fiind un factor puternic in aparitia acneei!

Un comentariu: