27.03.2011

Make-up tips for the summer

Vara este un anotimp frumos, dar trebuie sa avem mai multa grija cu machiajul nostru deoarece nu da foarte bine cand acesta se prelinge pe toata fata noastra sau eyeliner-ul fuge, iar rujul este lipicios.
Dat fiind faptul ca se apropie acest anotimp calduros, am zis ca ar fi un lucru bun sa enunt lucrurile esentiale in materie de make-up pentru acest anotimp:

1. Aplica o baza pentru machiaj
Dupa hidratarea fetei si inainte de aplicarea machiajului, da-te cu o baza de machiaj, pentru a netezi fata. Bazele pentru machiaj sunt foarte light, nu-ti dau senzatia de strat greu si chiar fac ca machiajul sa reziste.



2. Machiaj usor
La fel cum vara apelezi la camasi vaporoase sau pantaloni din panza, imbraca-ti fata cu un machiaj mai usor. Inlocuieste fondul de ten cu o crema colorata cu protectie solara. Aceste creme lasa pielea sa respire si nu vor forma cute pe fata ta. Daca te simiti prea expusa poti apela la pudra in locurile unde ai nevoie de o acoperire in plus sau in zonele cu pete rosii.

3. Bronzeaza-te real
Autobronzantele iti fac ochii sa par mai deschisi si dintii mai albi. Pentru a pastra un look natural, aplica autobronzat doar pe punctele in care soarele loveste prima data, ca frunte, oasele obrajilor, barbie si nas.
  Daca te vei da pe toata fata vei avea un aspect artificial. Pudrele autobronzante sunt usor de aplicat. Cauta una cu mai multe nuante. Acestea se vor combina si-ti vor oferi un bronz cat se poate de real. Nu uita sa aplici autobronzant pe gat si pe locul urechii, mai ales daca ai parul scurt sau porti coada.


4. Incearca o culoare vibranta
La fel cum iti vine sa porti un top intr-o culoare energica sau te accesorizezi cu o poseta XXL cu un print floral, acum este timpul sa te joci si cu paleta coloristica de machiaj. In afara de look-ul de vara pe care-l vei obtine, culorile vesele iti vor lumina chipul si iti vor da o aura tinereasca.

5. Renunta la rujurile grele
Multe femei opteaza pe timpul verii pentru balsamurile de buze sau gloss-urile light si renunta la rujuri. Poti opta pentru balsamurile de buze colorate, care iti hidrateaza, iti protejeaza si iti coloreaza buzele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu