31.03.2011

just go with it-review

De mult am tot zis ca ma uit la acest film, dar am fost foarte ocupata cu temele la mecanica, programele in Pascal si pictatul nudurilor ca abia astazi am gasit putin timp.
Este un film ce merita vazut, cu o combinatie de Adam Sandler si Jennifer Aniston nu ai cum sa dai gres, dupa opinia mea, ei reusind sa imbine mereu condimentele necesare unui film reusit cu o maiestrie rar intalnita.
In acest film este prezentata povestea lui Danny care, pentru a ascunde o minciuna nesabuita, in timp ce-i face curte unei profesoare, cu mult mai tinere, o roaga pe asistenta sa (Jennifer Aniston), extrem de loiala, sa joace rolul nevestei de care chipurile intentiona sa divorteze. Din cauza acestei minciuni, trebuie sa intre in joc şi copiii asistentei, iar pe toti ii asteapta un weekend in Hawai care, pana la urma, le va schimba viata, iar noua ne va inveseli ziua cu siguranta!!
Aceasta poveste romantica, cu diverse intamplari comice pe alocuri, este destinata persoanelor care inca cred in povesti de dragoste cu nabadai, dar cu un HAPPY ENDING!!
hope you watch it and like it as much as i did!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu